Aanbod

R

Administratie in Moneybird

Heb je een schoenendoos vol bonnetjes? En kijk je er tegenop om die weg te werken? Of kost het je altijd veel tijd om je boekhouding op orde te maken. Ik kan met Moneybird het overzichtelijk voor je maken, zodat je het heel gemakkelijk aan kunt leveren bij de boekhouder of de BTW aangifte kunt doen. Als erkend Moneybird adviseur weet ik alle ins & outs en zorg ik ervoor dat er geen fouten meer in je boekhouding zitten. Dat kan veel geld besparen!

R

Processen optimaliseren

Om jouw onderneming nog effectiever te maken, kan ik meedenken over de processen in jouw onderneming. Met een kleine aanpassing kan een proces zo aangepast worden dat dit veel meer oplevert.

R

Plannen & structureren

Als jouw planning of agenda je een doorn in het oog is, kan ik dit overzichtelijk maken. Hierdoor kom je je dag met minder stress door en haal je veel meer uit je dag.

R

Organiseren

Of het om een bedrijfsuitje, een zakenreis of het uitzoeken van het kerstpakket gaat, ik kan dit helemaal voor je uit handen nemen.

R

Offertes en facturen versturen

Offertes en facturen maken zijn waarschijnlijk niet jouw core business, maar zijn wel super belangrijk. Ik neem deze uit handen, waardoor je onderneming up and running blijft.

R

Mailbeheer

Als je iedere dag honderden mailtjes binnenkrijgt, kan je gemakkelijk belangrijke berichten missen. Ik zorg ervoor dat je mailbox overzichtelijk is, zodat je in één oogopslag kunt zien welke berichten echt belangrijk zijn.

En is er iets dat je uit handen wilt geven, maar niet in het rijtje staat?

Neem dan contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Contactformulier

12 + 5 =

Marlies Doeve

marlies@doe-va.nl

06-47909479