Workshop Winstplan

Heb jij ook zoveel plannen, maar geen idee waar te beginnen? Of geen idee of jouw plannen wel genoeg gaan opleveren? Dan is het tijd voor een Winstplan.  

Met een Winstplan kijk je vooruit naar de komende 12 maanden voor wat betreft je aanbod en de daarbijbehorende omzet, kosten en vooral ook winst. 

Een Winstplan zorgt ervoor dat je inzicht hebt of je plannen (financieel) haalbaar zijn. Daarnaast zorgt een plan ervoor dat je meer focus hebt en dat je de juiste keuzes maakt. En last but not least, je kunt sturen op het maken van winst!

Wil jij op een laagdrempelige manier aan de slag met het ontwikkelen van jouw Winstplan? Kies dan voor een live workshop!

Je gaat met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers aan de slag met het in kaart brengen van jouw aanbod en de daarbijbehorende omzet, kosten en vooral ook winst.

Tijdens deze workshop doorlopen we in een dagdeel de zeven essentiële stappen die bij het maken van een Winstplan horen. 

R

Why

Wat is de diepere drijfveer achter je onderneming?

R

When

Wat bied je op welk moment aan en is dit realistisch?

R

What

Wat is jouw huidige aanbod en wat zou je nog meer willen doen?

R

Omzet

Wat is jouw omzet bij de plannen die je hebt?

R

Kosten

Welke kosten maak je al en welke komen er nog bij?

R

Winst

Is dit plan winstgevend (genoeg)?

R

Draaien aan de knoppen

Moet er nog geschaafd worden aan je plannen?

Deze workshop wordt op meerdere momenten in het jaar aangeboden. Kies voor de dag die voor het beste uitkomt en meld je direct aan!