Over mij

Ik ben Marlies Doeve van Doe-VA en ik woon in Haarlem. Vanaf 2003 werk ik in het onderwijs, waarbij ik docent biologie, coördinator, examensecretaris en afdelingsleider ben geweest. Al deze ervaring neem ik mee als ik jou kom ondersteunen in jouw onderneming als Virtual Assistant.

Mijn kennis van het onderwijs is groot, maar ook op andere gebieden kan ik jou ontzorgen en ondersteunen. Zo kan ik helpen overzicht te krijgen in jouw administratie, je mailbox herinrichten of kan ik meedenken hoe processen sneller en effectiever zouden kunnen.

Als erkend Moneybird Adviseur kan ik je helpen met het op orde brengen van je administratie. Ook kan ik maandelijks (of wekelijks) je boekhouding bij houden, zodat je snel en gemakkelijk je BTW aangifte kunt doen of je cijfers aan kunt leveren bij de accountant.

Ik ben een echte doorpakker en ben goed in plannen, organiseren en structureren, dus ook als je andere klussen hebt, ben je bij mij aan het juiste adres. 

Ook voor het onderwijs is een VA van toegevoegde waarde. Hoe vaak zijn er geen klussen die blijven liggen, omdat niemand daar echt aan toe komt? Die klussen kun je als school prima uitbesteden aan iemand die daar helemaal in thuis is.

=

Organisatorisch & gestructureerd

Door mijn organisatievermogen zorg ik voor overzicht en rust in je bedrijf of school. Hierdoor krijg je meer tijd en ruimte om de dingen te doen die er echt toe doen.

=

Flexibel & snel

Door mijn grote aanpassingsvermogen schakel ik snel en kan ik in een mum van tijd de taken die jij wilt uitbesteden vervullen.

=

Oplossingsgericht

Voor ieder probleem dat jij hebt, zoek ik de juiste oplossing. Hierdoor zullen processen beter, effectiever en sneller verlopen.

=

Zelfstandig

Als ik weet wat ik moet doen, heb je geen omkijken naar me. Ik zorg er dan voor dat alles geregeld is, zodat jij vol vertrouwen de taken kunt uitbesteden.

=

Betrouwbaar

Je kunt te allen tijde van mij op aan, omdat ik doe wat ik beloof. Hierdoor kan je met een gerust hart taken uit handen geven.