Profit First

Profit First is een financieel cashflowsysteem waarbij winst voorrang krijgt. In plaats van winst te zien als hetgeen overblijft na aftrek van alle kosten, draait Profit First deze formule om. Bij elke euro die je ontvangt, zet je eerst een percentage apart voor de winst. Wat overblijft verdeel je over ‘potjes’ voor belastingen, salaris, en tenslotte de kosten. Dit zorgt ervoor dat je als ondernemer vanaf de eerste dag winstgevend kan zijn.

R

Financiële gezondheid

Door meer inzicht in je financiële situatie, kun je betere keuzes maken. Bovendien maak je direct winst. 

R

Directe verbeteringen

Al vanaf de implementatie zul je direct veranderingen zien in hoe je over geld denkt. Door deze andere manier van het beheren van je financiën, krijg je gelijk een beter inzicht in je cashflow. 

R

Eenvoudig en praktisch

Profit First maakt gebruik van meerdere bankrekeningen om je geld te over te verdelen. Je hebt hierdoor direct en duidelijk overzicht in je financiële situatie.

R

Persoonlijke begeleiding

Ik bied ik als Profit First Professional niet alleen de tools en kennis om deze methode te implementeren, maar ik begeleid je ook door het proces waardoor we samen zorgen voor duurzame groei.

Profit First Assessment

Met het assessment duik ik in je cijfers van de afgelopen jaren en bepaal ik passende percentages bij jouw bedrijf. Gedurende drie maanden begeleid ik je met de implementatie. Inclusief een analyse, een stappenplan hoe je Profit First gaat gebruiken en twee coachcalls!

 € 995,- 

Profit First Coaching

Naast dat ik een assessment bij je bedrijf uitvoer, krijg je een maandelijkse check op je Moneybird boekhouding, ieder kwartaal een overzicht van je resultaten inclusief coachcall en staat je BTW aangifte ieder kwartaal klaar!

v.a. € 350,- per maand

(minimale afname 12 maanden)

Of vul onderstaand formulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier

10 + 11 =

Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.

Marlies Doeve

Parnassiakade 1

2015 KK Haarlem

marlies@doe-va.nl

06-47909479