Moneybird

Moneybird is een heel gebruiksvriendelijk boekhoudsysteem. Je kunt offertes en facturen maken en je houdt heel gemakkelijk bij wat je kosten en je inkomsten zijn. Ook je BTW-aangifte is met een druk op de knop gedaan. Hierdoor kost het je minder tijd en kan je je richten op dat waar jij blij van wordt!

R

Tijdbesparing

Door de automatisering van terugkerende taken, zoals facturering en het bijhouden van uitgaven, bespaar je waardevolle tijd.

R

Inzicht en controle

Krijg beter inzicht in je financiële gezondheid met duidelijke rapportages en dashboards. Dit stelt je in staat om beslissingen te nemen op basis van je cijfers over de toekomst van je bedrijf.

R

Persoonlijke aanpak

Ik bied op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw unieke (bedrijfs)behoeften. Samen richten we jouw Moneybird-account in op een manier die het best passend is voor jouw onderneming.

R

Training & Ondersteuning

Naast het inrichten van je systeem, zorg ik ervoor dat je volledig vertrouwd raakt met Moneybird. Ik bied trainingen en doorlopende ondersteuning om te zorgen dat je het maximale uit de software haalt.

Inrichting Moneybird

Je wilt starten met Moneybird en wilt zeker weten dat het gelijk allemaal goed is ingericht. Hierna kan je lekker zelf aan de slag!

v.a. € 250,- 

Maandelijkse check

Jij maakt zelf de facturen, boekt de bonnetjes in en koppelt de banktransacties, maar een maandelijkse check vind je wel fijn. Ik kijk met je mee en geef je feedback.

v.a. € 75,- per maand

Volledige ontzorging

Ik neem je volledige administratie uit handen. Wekelijks boek ik de bonnen in die jij naar me doorstuurt en koppel ik alle banktransacties. In overleg kan ik ook je offertes en facturen maken. Ook je BTW-aangifte staat ieder kwartaal voor je klaar!

v.a. € 350,- per maand

Of vul onderstaand formulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier

8 + 6 =

Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.

Marlies Doeve

Parnassiakade 1

2015 KK Haarlem

marlies@doe-va.nl

06-47909479