Online Profit First Traject

Profit First is een financieel cashflowsysteem waarbij winst voorrang krijgt. In plaats van winst te zien als hetgeen overblijft na aftrek van alle kosten, draait Profit First deze formule om. Bij elke euro die je ontvangt, zet je eerst een percentage apart voor de winst. Wat overblijft verdeel je over ‘potjes’ voor belastingen, salaris, en tenslotte de kosten. Dit zorgt ervoor dat je als ondernemer vanaf de eerste dag winstgevend kan zijn.

R

Financiële gezondheid

Door meer inzicht in je financiële situatie, kun je betere keuzes maken. Bovendien maak je direct (meer) winst. 

R

Directe verbeteringen

Al vanaf de implementatie zul je direct veranderingen zien in hoe je over geld denkt. Door deze andere manier van het beheren van je financiën, krijg je gelijk een beter inzicht in je cashflow. 

R

Eenvoudig en praktisch

Profit First maakt gebruik van meerdere bankrekeningen om je geld over te verdelen. Je hebt hierdoor direct en duidelijk overzicht in je financiële situatie.

R

Persoonlijke begeleiding

Ik bied ik als Profit First Professional niet alleen de tools en kennis om deze methode te implementeren, maar ik begeleid je ook door het proces waardoor we samen zorgen voor duurzame groei.

Waarom Profit First?

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je financiën op orde te hebben. Toch kan het soms voelen alsof je altijd achter de feiten aanloopt. Misschien herken je dit: je hebt een succesvolle maand achter de rug, maar aan het einde van de maand vraag je je af waar al dat geld naartoe is gegaan. Je hebt hard gewerkt, maar de winst lijkt steeds te verdampen.

Met Profit First kun je je financiën beheren op een manier die winst voorop stelt. In plaats van te wachten tot er aan het einde van de maand iets overblijft, zorg je er met Profit First voor dat je vanaf het begin al winst reserveert. Hierdoor bouw je niet alleen een financieel gezonder bedrijf op, maar creëer je ook een stabielere toekomst voor jezelf en je onderneming.

 

Voor wie is dit Profit First Traject?

Dit traject is perfect voor jou als je:

  • Meer inzicht wilt in je cijfers
  • Een betere financiële strategie wilt.
  • Meer winst wilt maken!

Wat kun je verwachten van dit online 3-maanden traject?

Online kick-off:

Gedurende 1,5 uur gaan we aan de hand van jouw kernwaarden aan de slag om jouw doelen en dromen voor jouw bedrijf te bespreken.

Profit First Assessment:

Op basis van een grondige analyse maak ik een rapport over de financiele gezondheid van je bedrijf. Op basis van dit assessment komen we tot de percentages die bij jouw bedrijf passen. 

Drie Maanden Begeleiding:

  • Twee coachcalls van 45 minuten
  • Vragen stellen via de mail
  • Bestanden die nodig zijn bij het maken en uitvoeren van je plannen

Evaluatiegesprek:

Na drie maanden hebben we een evaluatiegesprek om je voortgang te bespreken.

 

En dat alles voor de speciale prijs van €1450,- (ex BTW)

Liever eerst nog even sparren?