Reviews

Marlies is heel sterk in het organiseren en plannen van werkzaamheden. Daarnaast werkt ze snel zonder dat ze fouten maakt. Een snelle denker maar bovenal ook een snelle doener. Ze is trouw en loyaal en komt altijd haar afspraken na. Complexe opdrachten schrikken Marlies niet af. Deze ziet ze als een uitdaging en ze steekt er veel energie in om ook deze opdrachten naar tevredenheid af te ronden.

Jan Paul Beekman

rector-bestuurder, Spinoza Lyceum

Sinds kort hebben we versterking in het team met de komst van Marlies. Zij ondersteunt ons als Virtual Assistant en houdt zich bezig met ons selectieproces. Naast dat ze ontzettend efficiënt, zorgvuldig en analytisch te werk gaat, is ze ook gewoon heel leuk om mee samen te werken!

Dominique Warmerdam

Psychologie in het Onderwijs

Marlies Doeve has played an integral part in opening and setting up my sole proprietorship company. Her past knowledge and expertise has helped me navigate all legislation when opening my own company, but most importantly she has helped me setup my Moneybird account.

Lan Belic

Belic Design

Marlies heeft voor mij mijn gehele administratie in Moneybird bijgewerkt. Het was de eerste keer dat ik mijn facturatie uitbesteedde en ik ben heel enthousiast over Marlies. Ze is punctueel, proactief en werkt super gestructureerd. Daarnaast was het contact (zowel via Zoom als per mail) erg prettig. Ze is vriendelijk en legt alles begrijpelijk uit zodat je weet wat je kunt verwachten. Dankjewel Marlies! 

Gerdien Letov

Left write